• Újszülött
ZANZAN Hordozható Utazási Fogkefe, Pohár Aranyos Pár Fogkefe Esetben Multifuction Fogkefe Fogkrém Beállított Kemping (Szín : 3pack)

ZANZAN Hordozható Utazási Fogkefe, Pohár Aranyos Pár Fogkefe Esetben Multifuction Fogkefe Fogkrém Beállított Kemping (Szín

Látogatói besorolás:
HUF 4718.25

Elérhetőség
Készleten

[Egyedi design] Nem csak tartós, könnyű, de a csúszásmentes textúra segít megelőzni, hogy a kezem alá, ha nedves, a lekerekített élekkel, megakadályozza a karcolások egyéb tételek alatt csomagolás. [Széles felhasználás Utazási fogkefe szett, megfelelő méretű, könnyű súly, a fogkefe tartályt a bőröndbe vagy táskába. [Magas minőségű anyag] A fogkefe utazási doboz műanyag PP, amely környezetbarát, tartós, finom matt, mintás, könnyű súly, kényelmes szállítására. [Ésszerű tervezés] Az utazási fogkefe dobozban van egy nagy kapacitású, amely két fogkefét (nem elektromos fogkefe), valamint egy kis fogkrémet. [Multifunkcionális] Ez a multifunkcionális fogkefe/fogkrém jogosultja is lehet használni, hogy kisebb tárgyak tárolására, mint például a krémet, fényvédő, kötszer, gyógyszer, így a művészi toll, poharakat, kozmetika, ékszerek, stb., mert ez egy széles körű felhasználásra, így is lehet használni, hogy díszítsd fürdőszoba, irodák.Név : Szív alakú fogkefe box Material : PPSize : 23cmx6.3cmx5.7cm/9.0inx2.4inx2.2in Color : rózsaszín, kék, green Application : utazás, üzlet, iskola, kemping.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.