• Újszülött
YXYX Mini Test Kamera, 1080P HD WiFi Mini Kamera Dadus Videó Felvevő mobiltelefon Alkalmazás a Kis Rejtett Biztonsági Kamera mozgásérzékelés Hid Den IP Kamera Riporter Elrejteni Kamera (Bundle : Kamera 32 GB)

YXYX Mini Test Kamera, 1080P HD WiFi Mini Kamera Dadus Videó Felvevő mobiltelefon Alkalmazás a Kis Rejtett Biztonsági Kamera

Látogatói besorolás:
HUF 25228.80

Elérhetőség
Készleten

1.A vezeték nélküli Hálózati Kapcsolat / mozgásérzékelés / 2,4 GHz-es Wi Fi Csatlakoztatott / Live Streaming Keresztül App / Push Notification / Videó Minőség & képminőség nagyon jó volt. 2 This DIY mini kamera a funkció vezeték nélküli Wi Fi, valamint támogatja a 128 GB memória kártya (nem tartozék). 3.Közvetlenül használja ezeket a rejtett kamerát rögzíteni, majd a képeket, ha játszik kívül.Videó minőségű kép minősége nagyon jó. 4.Megnézheti ezt a mini wifi kamera, bárhol a világon, valamint jelentkeznie az alkalmazás, ameddig csatlakoztassa folyamatosan csatlakoztatva van az otthoni router Wi Fi (2.4 GB, csak nem 5 G). 5.Győződjön meg róla, ez a mini biztonsági kamera működik, jó neked.Sőt, az nagyon könnyű volt.Ha nem akarok zavarni, Helyezze be a memóriakártyát közvetlenül, majd kapcsolja be, illetve rögzítheti közvetlenül. 6.Ez a mini micro kamera is kötődik a motort.7.Ha meg szeretné vásárolni, mint egy autó, hangrögzítő, ez a wifi mini kamerákat is fel lehet telepíteni a kocsiban használni, mint egy autó kamera, ami sokkal olcsóbb, mint venni egy igazi autó Kamerát.Mentse el a pénzt, nagyon ajánlom.8.Ha úgy érzi, alacsony akkumulátor is tölthető egy Autós Töltő.Láthatjuk, hogy a kis mini kamera is fel lehet szerelni a Falra, vagy a szekrény keresztül, ahogy a Fali konzolt, vagy a Wi Fi Vezeték nélküli Mikro Kamera lehet hajtani, valamint szerelt motorkerékpár, a használatra. (Ez egy jó döntés!) Tippek : 1.Annak érdekében, hogy a felhasználói élmény fokozása, mi fog változni a kapcsolót csúsztassa a kapcsolót 2. Használatakor a mini kamera, választhat, hogy vagy közvetlenül, vagy távolítsa el a lencsevédő. (Javasoljuk, használja közvetlenül) 3.Kérjük, illessze be a memóriakártyát a számítógépet, majd formázza meg a felhasználás előtt 4. Kérjük, töltse néhány órával a felhasználás előtt,nem jelzőfény töltés közben, majd töltse fel, vagy off Description : képérzékelő : Kristály kép H62 (1 millió pixel) F23 (2 millió pixel) Pixel : 1280*720/1920*1080 Horizontal szög : 90° - os fókusztávolság : 2.8 mm Coding : H. 264 Video formátum : MP4 Battery kapacitás : 2000 m Ah Input teljesítmény : Micro USB 5 V/2 AStorage módszer : 8-128 GFunction támogatás : riasztó nyomja mozgásérzékelés mobil telefon távoli"Súly : 0.17 Kg Shooting távolság : 10-15 meters Package Tartalmazza : 1 x Mini Biztonsági Hid Den Camera1 x USB Cable1 x Felhasználói Kézikönyv.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.