• Újszülött
YOGAA labdarúgás Labdarúgás Taktikai Tábla állvánnyal, Coaching Stratégia Irányító Testület Kit Berendezések Hordozható Edző Eszköz

YOGAA labdarúgás Labdarúgás Taktikai Tábla állvánnyal, Coaching Stratégia Irányító Testület Kit Berendezések Hordozható Edző

Látogatói besorolás:
HUF 5656.50

Elérhetőség
Készleten

▶ Tökéletes taktika testület.Minden nagy tréner kezdődik itt, vagy a következő Joachim Löw, valamint Carlo Ancelotti, Thomas Tuchel. ▶ Összecsukható, valamint praktikus méret a játékteret, vagy képzést.Ideális az edző, távol a játékok, a kunyhóban, vagy a félidőben. ▶ Nagy taktika testület teljes készlet mágneses jeleket, így könnyen mark a formáció, a csapat pedig az ellenzék. ▶ Ez a mappa a nagy kidolgozása match-nap stratégiák, valamint a cserék, de ez is ideális terv képzések. ▶ Egyszerű szín, világos, nyomtatás, sima tábla felületén is többször írt, s dörzsölte.Itt az ideje, hogy a coaching a következő szintre.Mindegy, hogy egy Bajnokok Ligája edző, vasárnap, edző, Gyakornok, Edző, vagy a Gyerekek Edző, az új Taktika testület azért, hogy javítsa a játék.Működik, mint egy vizuális támogatás a formációk, helyzeti taktika, majd az általános csapat szervezet!A taktika testület könnyű, csomagok el szépen tartozék hordtáska.Ez is egy nagyszerű ajándék egy foci rajongó vagy edző.Specifikáció : Anyag : Alumínium ötvözet Bővíteni Méret : 60 x 40.5 cm Megjegyzés : * Mivel a kézi mérés a termék mérete lesz egy bizonyos hiba miatt különböző reflektorok, valamint a különböző képernyő színek, a tényleges objektum lehet egy bizonyos szín különbség.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket kapott. * Szállítási idő általában 10-15 nap.Ha nem kapja meg a vásárlási információk számított 30 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben. * Nálunk a legjobb ügyfélszolgálat.Ha segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.Mi fog válaszolni 24 órán belül, valamint azt szeretném, ha boldog életet.

Az áru paraméterei

Material:
Aluminum alloy
Expand Size:
60 x 40.5 cm
Note:
* Due to the manual measurement of the product size there will be a certain error, due to different spotlights and different screen colors, the actual object may have a certain color difference. Please refer to the actual product received. :
* Delivery time is generally 10-15 days. If you do not receive your purchase information within 30 days, please contact us in time. :
* We offer the best customer service. If you need help, please contact us by e-mail. We will answer you within 24 hours and I wish you a happy life. :

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.