• Újszülött
YLB Szívverés Smartwatch vérnyomásmérő Fitness Órák a Férfiak a Nők Okostelefon Értesítések Lépésszámláló Alvás Minőségét Tracker Teljes Érintőképernyős Színes kijelző Android Óra (Szín : Fekete)

YLB Szívverés Smartwatch vérnyomásmérő Fitness Órák a Férfiak a Nők Okostelefon Értesítések Lépésszámláló Alvás Minőségét Tracker

Látogatói besorolás:
HUF 5398.65

Elérhetőség
Készleten

【Legjobb Fintess Tracker Figyelni Az Egészséges Élet】Ez a fitness tracker egészségügyi karóra pulzusmérő vér pressure Way 2 : szkennelje be a QR-kódot (a felhasználói kézikönyvben) közvetlenül;2. Hogyan kell csatlakoztatni a smartwatch APP is.1. lépés : Kapcsolja be az órát, folytassa a Menü > Beállítások > névjegy lehetőséget, hogy ellenőrizze a Bluetooth-nevét az óra.2. lépés : Engedélyezze a Bluetooth a mobiltelefonon.3. lépés : Indítsa el az ALKALMAZÁST a mobil telefon, valamint regisztrálni egy accountstep 4 : Kövesse az in-app utasításokat, hogy hozza létre a profilt.5. lépés : Érintse meg a Készülék > + > KERESÉS ÚJBÓL pontot a mobiltelefon, majd érintse meg a csatlakozáshoz.3. Ha hagytam a telefon egyedül használja a működési módot, majd szinkronizálja a futó adatok Alkalmazás után az órát kapcsolódik a telefon újra?Igen.Miután újra-kapcsolat, smartwatch automatikusan szinkronizálhatja az összes információt, ha megnyitja az Alkalmazást a telefonon, az adatokat a smartwatch fogja tárolni az adatokat, körülbelül 7 nap.Ezután vessen egy pillantást a futó idő, sebesség, távolság, valamint a szívritmus változás során az edzés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.