• Újszülött
YBOBK HAZA, szivárgásmentes Bento Box, 2 Rekeszes Rozsdamentes Acél Ebéd Doboz Szigetelt Ebéd Bag, Hordozható Evőeszközökkel Meghatározott, a mennyiségi Kontroll Ebéd Konténer, On-the-Go Étel, Gyümölcs, Nasi Csomagolás (Kék)

YBOBK HAZA, szivárgásmentes Bento Box, 2 Rekeszes Rozsdamentes Acél Ebéd Doboz Szigetelt Ebéd Bag, Hordozható Evőeszközökkel

Látogatói besorolás:
HUF 3238.65

Elérhetőség
Készleten

【Biztonságos & Tartós】Készült kiváló minőségű élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél PP, összes alkatrész BPA-mentes, nem mérgező, soha nem fog a rozsda meg nem őrzi ízek, illatok, szóval jól jönne a szivárgásmentes ebédet bizalommal. 【Szivárgás & cseppálló】Lezárt egy nagy teherbírású élelmiszeripari minőségű szilikon gyűrű biztosítja, nincs szivárgás, vagy a szagokat a táska a szállítás során, minden rekesz is zárt, külön-külön tartja ételeit friss, káosz-mentes. 【Ideális Adag】2 rekeszes egy dobozban tartja az ételt külön, friss, ideális odafigyelek arra, hogy speciális diétára van szüksége. 【Multifunkcionális】A külső réteg élelmiszer-biztonságban műanyag konténer, akkor öntsünk forró vizet, hogy melegítem a kaját a belső rozsdamentes acél ebéd konténer. 【Teljes Készlet Könnyen hordozható】A szivárgásmentes ebédet jön egy újrafelhasználható evőeszközökkel meghatározott, valamint egy szigetelt ebéd bag, ez a tökéletes módja annak, hogy a közlekedés, étkezés, mint az utazás, függetlenül attól, hogy tart a munka, a hivatal, az iskola, a pikniken, vagy egy kirándulásra.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.