• Újszülött
Vintage Kék Cápa Tetoválás Vad, Hal Ijesztő 4X8 a MEGADEE Tetoválás Matrica Test Karját, Lábát, Testét Művészeti Szépség Smink Király, Kivehető Vízálló Tetoválás Matrica Nagy, mint Boldog Ajándék (Tetoválás Matrica 070)

Vintage Kék Cápa Tetoválás Vad, Hal Ijesztő 4X8 a MEGADEE Tetoválás Matrica Test Karját, Lábát, Testét Művészeti Szépség Smink

Látogatói besorolás:
HUF 673.65

Elérhetőség
Készleten

Méret : 4 X8 Cm.A hajó a DHL e-kereskedelem .Normális esetben az elem kap USA 11-21 üzleti napon a hajó dátuma.mindig gyorsabb, mint a becsült kiszállítási.HOGYAN KELL HASZNÁLNI : 1. Tiszta, száraz a bőr teljesen. 2. Válasszon ki egy mintát, hagyja 5mm a széleit, hogy vágja ki, majd húzza le a műanyag lapot. 3. Helyezze a tetoválás minta oldalán a bőrt dörzsölni egy vizes törülközőt, vagy szivacs fedezi a tetoválás 20-30 másodperc. 4. Hámozd meg a sarokban a hordozó papírt óvatosan, hogy ellenőrizze, hogy áthelyezték.HOGYAN lehet ELTÁVOLÍTANI : Egyszerűen áztassuk a tetoválás a baba olaj vagy a háztartási alkohol egy pár percet,majd dörzsölje le.FIGYELMEZTETÉS : ne használja ha irritáció lép fel.Ne helyezze közvetlenül a szem.Nem a 3 év alatti gyermekek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.