• Újszülött
Szigetek Föld Túlzott Izzadás fokozott verejtékezés 60 Növényi KAPSZULA. Kezét, Hónalj, Láb & Egész Testet. Teljesen Természetes. Egy-Szigetek Föld Eredeti Termék.

Szigetek Föld Túlzott Izzadás fokozott verejtékezés 60 Növényi KAPSZULA. Kezét, Hónalj, Láb & Egész Testet. Teljesen Természetes.

Látogatói besorolás:
HUF 8098.65

Elérhetőség
Készleten

Támogatja A Csökkentett Veríték Termelést.Támogatja A Szervezet Normális Verejték Egyensúlyt.Támogatja A Test Szag Csökkentésére.Szigetek Föld Túlzott Izzadás Hyperhidrosis a Kezét, Hónalj, Láb, az Egész Test & testszag Támogatást.Segít Támogatja az Ellenőrzési, a Túlzott Izzadás Természetes Növényi KAPSZULA (60).Ez teljesen természetes formula célja, hogy Támogatást csökkenti a túlzott verejtékezés fokozott verejtékezés.Támogatja az egyensúlyozó a verejtékmirigyek, hogy támogassa a csökkentése, a túlzott izzadás.Támogatja a szervezet termelő csak a normális mennyiségű verejték.Támogatja csökken a termelés, a verejték a kezét, hónalj, láb, az egész test.Készült tiszta növényi kivonatok.Képlet is kapható Por alakban.Hozzávalók : bojtorján levél búza fű zöldje, borbolya levél eper levél, stevia levél.Egy-Szigetek Föld Eredeti Termék.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.