• Újszülött
Olvasó Szemüveg,Kék Fény Blokkoló,Anti Terhelését,Könnyű, Kényelmes,Blokkolja az UV Számítógépes Szemüveg,Csökkenti a Szem Fáradását,HD Gyanta Lencse,a Férfiak,Dioptria,2 Db (+3.00)

Olvasó Szemüveg,Kék Fény Blokkoló,Anti Terhelését,Könnyű, Kényelmes,Blokkolja az UV Számítógépes Szemüveg,Csökkenti a Szem

Látogatói besorolás:
HUF 6242.40

Elérhetőség
Készleten

? Könnyű, tartós : A könnyű váz nem nyomja a fülem, valamint csökkenti a nyomást az orrát.Ez alkalmas a hosszú távú viselni alkalmas minden típusú arcokat. ?Könnyű, rugalmas : A keret készül a legfejlettebb TR90 technológia, így rendkívül tartós, könnyű.A könnyű váz nem nyom el a templomot meg orrát. ?Teljesítmény : A keret kényelmes viselet, a fényt, az objektív fényáteresztő képessége nagyon jó, szűrők káros kék fény, valamint a csúszásmentes integrált orr pad megnehezíti, hogy csúszik le. ?Anti-kék szemüveg : Anti-kék fény szemüveg blokkolja a káros kék fény, csillogásmentes, valamint anti-uv funkciókat, csökkenti a szem fáradását, valamint javítja a láthatóság érdekében. ?Többszörös felhasználás : Ezek olvasó szemüveg tervezték, férfiak, minden korosztály számára, modern keret, vázlatok, tervek, hogy tökéletesen megfeleljen a arcvonások.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.