• Újszülött
HAOKTSB Dupla Ágy, Párna Kényelmes Pamut Párna Cserélje ki Mikroszálas Kitöltése Bőr-Barát Puha Párna (Színe : Fehér)

HAOKTSB Dupla Ágy, Párna Kényelmes Pamut Párna Cserélje ki Mikroszálas Kitöltése Bőr-Barát Puha Párna (Színe : Fehér)

Látogatói besorolás:
HUF 12244.50

Elérhetőség
Készleten

A felhasználók az a képesség, hogy aludni hosszabb időre nem kell aggódni a fájdalom.Könnyű támogatás-A használja a poliészter rost töltő azt jelenti, hogy ezek ágyban párnák nagyobb rugalmasság, illetve a nagyobb légáram, segít, hogy jobb kényelmet biztosít, valamint támogatják alvás közben.Nem elmozdulás szerkezet-A nem elmozdulás szerkezet nyújt nagy segítséget, egy jó alvás, mert ez biztosítja, hogy az alvó feje folyamatosan fenntartani, s nem csúszik az alsó.Ideális választás-Ez a párna nagyon alkalmas aludni; a párna több bolyhos, de az alvás még sűrű, kényelmes.Ideális ajándék-Erősen ajánlott, mint egy ajándék, hogy a szülők, a család, a barátok, azt hiszem, lehet kapni lelkes visszajelzés.Ez a párna!Ez maximális kényelmet nyújtanak semmilyen testhelyzet, s az ideális alvás oldalán, hasán, majd vissza.Az ALVÁS Tökéletes!Szín : White Specification : Magasság : 5-8cm Pillow töltet : poliészter fiber Fabric : Pamut, poliészter fiber Package : 1*pillow The párnák vannak csomagolva tömörített csomagolás, amikor megérkeznek.Annak érdekében, hogy a legjobb használni hatás, készítse elő a következőket : 1. Nyissa meg a műanyag csomagolást, majd vegye ki a pillow2. Finoman érintse meg a párnát, várjon 24 hours3. Egyszer teljesen puha, kérjük, használja a párnát.Nagy Ajándék Ez a szabvány párna szett teszi a tökéletes ajándék bárkinek az életében, aki nemrég költözött, vagy lehet, hogy csak egy kis extra kényelmet.

Az áru paraméterei

Height:
5-8cm
Pillow filling:
polyester fiber
Fabric:
Cotton, polyester fiber
Package:
1*pillow
The pillows are packed in compressed packaging when they arrive. In order to get the best use effect, prepare as follows:
1. Open the plastic packaging and take out the pillow :
2. Gently tap the pillow and wait for 24 hours :
3. Once it is completely soft, please use a pillow. :
Great Gift - This standard pillow set makes for a perfect housewarming gift for anyone in your life who has recently moved, or might just need a little extra comfort. :

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.