• Újszülött
Goeielewe 30 Db Műanyag Csipeszek Ruházat Klipek Csapok a Tároló Kosár, Többfunkciós Szélálló Ruházatot, Törölközőt Klipek a Szárítókötél Akasztók (Kék)

Goeielewe 30 Db Műanyag Csipeszek Ruházat Klipek Csapok a Tároló Kosár, Többfunkciós Szélálló Ruházatot, Törölközőt Klipek

Látogatói besorolás:
HUF 943.65

Elérhetőség
Készleten

1. Egy tároló kosár tartalmaz, csipeszek, több színben.Összesen 30 klipek.Kiváló Minőségű PP anyagok; szélesebb, vastagabb, erősebb, hogy tartsa ruhák is. 2. - Ultra ERŐS szorítóerő, hogy megakadályozza a ruhák, hogy fújja le.Sima élek, nem csúszik fogak tartani a ruhát biztosítani. 3. A kosár, csapok nem hiányzik könnyen.Kényelmes tárolási együtt.Akkor vedd az egész kosarat-klip, amikor lefagy ruhát.Ha a kosár üres lehet használni, hogy a tárolás más dolgok is. 4. Tökéletesen működik a ruháját a mosodába, vagy a szekrényben, a törölközőt a fürdőszoba, valamint a műanyag zacskók, valamint egyéb dolgok a konyhában. 5. Ezekkel lehet létrehozni egy érdekes kijelző a hely.Nagy buli, kézműves, ajándékok, vagy a kártyák, babaszoba, kijelzők, stb. 1. Beállítható a fogasok, biztonsági ablakok, száraz törölközőt, ruhát, stb. 2. Rugalmas, kényelmes, alkalmas a száradó ruhákat, például a szárítókötél, ágynemű, törölköző, stb., az erős szél nem mozdul, vagy fúj el a szél. 3. A tároló kosár.Egy tároló kosár tartalmaz, csipeszek, több színben. 4. Kemény, Tartós : A csipeszek készülnek a kiválasztott műanyag, tartós lesz, nem crack után napozás. 5. Kényelmes tárolási együtt.Akkor vedd az egész kosarat-klip, amikor lefagy ruhát.Leírások : -Anyaga : PP-Méret : 2.3"x1.3"x0.2"(Csipeszek) -Kosár Színe : Rózsaszín, Kék, Zöld, Lila választhat -Csipeszek Szín : Küldés több színben Csomag tartalma : 30 Db Csipeszek a Tároló Kosár.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.