• Újszülött
Fogkefe Fejét Védő, Fürdőszoba Kiegészítők, Hordozható Fogkefe Feje, a Haza Utazik Kempingezni Védelme Fogkefe Fej(432cm-Átlátszó fehér)

Fogkefe Fejét Védő, Fürdőszoba Kiegészítők, Hordozható Fogkefe Feje, a Haza Utazik Kempingezni Védelme Fogkefe Fej(432cm-Átlátszó

Látogatói besorolás:
HUF 11920.50

Elérhetőség
Készleten

Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.Szolgáltatás : 1. Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.2. Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.3. Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.4. Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.5. Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Specifikáció : Elem Típus : Fogkefe Fej Cover Material : Silicone Color : Mint látható, a picture Size : Kb.10x15x35mm / 0.39x0.59x1.38in Súly : Kb.3g/0.1 oz Application : Fogkefe védőburkolat Csomag Lista : 1 x Fogkefe Fejét Cover Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru paraméterei

Item Type:
Toothbrush Head Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.10x15x35mm / 0.39x0.59x1.38in
Weight:
Approx.3g/0.1oz
Application:
Toothbrush protective cover
Package List:
1 x Toothbrush Head Cover :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.