• Újszülött
Fogkefe Fejét Borító, Fogkefe, védőkupak, Hordozható Fogkefe védőtok, Könnyű Védelme Fogkefe Fejét Otthon(Átlátszó fehér)

Fogkefe Fejét Borító, Fogkefe, védőkupak, Hordozható Fogkefe védőtok, Könnyű Védelme Fogkefe Fejét Otthon(Átlátszó fehér)

Látogatói besorolás:
HUF 876.15

Elérhetőség
Készleten

Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Szolgáltatás : 1. Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.2. Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.3. Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.4. Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.5. Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Spec : Elem Típus : Fogkefe Fej Cover Material : Silicone Color : Mint látható, a picture Size : Kb.10x15x35mm / 0.39x0.59x1.38in Súly : Kb.3g/0.1 oz Application : Fogkefe tisztítás védő cover Package Lista : 1 x Fogkefe Fejét Cover Notice : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.