• Újszülött
Focista Csillag Neymar JR Többfunkciós Világító Hátizsák Utazási Diák Hátizsák Football Club Rajongói Bookbag (Stílus 4)

Focista Csillag Neymar JR Többfunkciós Világító Hátizsák Utazási Diák Hátizsák Football Club Rajongói Bookbag (Stílus 4)

Látogatói besorolás:
HUF 6343.65

Elérhetőség
Készleten

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 1.A Legjobb Ajándék Neymar JR Rajongók. 2.Hátizsák-ANYAG : vízálló Magas minőségű vászon teljes bélés, teherbíró, ugyanakkor könnyű.Párnázott vállpántok széles, magas áteresztő képesség anyag, csökken a nyomás, a váll, nyak, tartása király, amikor viszi sokáig. 3.MULTI-FUNCTION REKESZ : Hátizsák tulajdonságok több tároló rekeszek, illetve funkciók kiegészítő kellékek, kiegészítők, mint a laptop, i Phone, i Pad, toll, kulcs, pénztárca, könyvek, ruhák, üveg, útlevél, valamint több, külső, USB, beépített töltő kábel. 4.A TERMÉK MÉRETE : 19×6×12 cm. 5.Nagy hátizsák hétköznapi élet.Lehet elképzelni, hogy az iskola, a kollégium, vásárlás, kerékpározás, utazás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Osprey Questa Női Laptop Hátizsák
  • Újszülött

Osprey Questa Női Laptop Hátizsák

HUF 12143.25

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatér

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.