• Újszülött
FineInno 218yd Makramé Kábel 4mmx200m Natual Pamut Kötél Juta Zsineg String 3 Szál, Sodrott Pamut Zsinór Kézzel készített Növény Fogas Falra Kézműves, Hogy (4mmx200m)

FineInno 218yd Makramé Kábel 4mmx200m Natual Pamut Kötél Juta Zsineg String 3 Szál, Sodrott Pamut Zsinór Kézzel készített Növény

Látogatói besorolás:
HUF 7762.50

Elérhetőség
Készleten

Általában szállított belül 7-15 nap, ha teljesíti a Kereskedő. 100 % - ban Természetes Makramé, 218yd,4mmx200m pamut kötél, erős, de puha.A makramé kézműves nem tartalmazza.Minőségi Pamut Kábel : Ez egy 3-szál, sodrott 100% pamut zsinór, A finoman sodrott forgasd meg a zsinórt, amely csökkentette a kusza, valamint gubanc tendencia, valamint lehetővé teszi a gyors összeomlani a külterületen!.Makulátlan Kötél : Ez a pamut zsinór nem fehérített, mentes a kémiai festékek, szóval van egy természetes pamut szín (nem tiszta fehér, krémes).Széles körben alkalmazás : Tökéletes minden makramé projekt, mint a növény-vállfák, falikárpitok, függöny, táskák , díszítsd egy párt.Specifikáció Anyag : pamut kábel Méret : 0.16 inch/4 mm-Hossz : 218 udvaron,200m Szín : természetes színű (krém) Típusú kötél : Három szál csavar Alkalmazni : a Makramé kézműves kézműves ellátási Csomag : Egy tekercs 4mm átmérőjű * 200 méter ( 218 yd) 100% természetes pamut zsinór.A makramé kézműves nem tartalmazza.Funkció 1. Környezetbarát : A pamut zsinór nem fehérített, mentes a kémiai festékek 2. Mert a mérési probléma, lesz egy ésszerű hibák az adatokat. 3. Megjegyzés,Még akkor is, ha a vonal erős, továbbra is szüksége van az érdekel ,amikor nem használja, kérjük, tartsa távol a tűz, a víz, így továbbra is, hogy az ön számára a jó szolgáltatás. 4.Kényelmes ,Ezek a tekercsek nagyon praktikus.Tartalmaznak egy ésszerű összeget, zsineg, szépen becsomagolva gördült rá egy mag, ahol könnyen használható, csak azt az összeget, amit nee 5. Széles körben alkalmazás : zsineg húr, a műalkotások, a kertészkedés ,DIY kézműves, dekoráció ,ajándék csomagolás zsineg, a kép megjelenítésére, valamint díszítmények.gazdag színek, hogy elérhető a legtöbb alkalommal 6.A szál vagy sodrott, ahelyett, fonott, amikor befejezi a darabot, a három szál lehet kibogozni, hogy egy hullámos béren kívüli hatás. 7. A természetes színe a szálak teszi ezt a kézműves kábel nagyon vonzó, hogy működjön együtt a kézműves minden szinten, kezdőtől a haladó készségek, mint könnyű a szemét.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.