• Újszülött
3D-s Arc Maszk Konzol (10db), Korszerűsített Szilikon Maszk Konzol, Maszk Belső Támogatási Keret Kényelmes Légzés Védelme Rúzs, Mosható, Újrahasználható (Fehér)

3D-s Arc Maszk Konzol (10db), Korszerűsített Szilikon Maszk Konzol, Maszk Belső Támogatási Keret Kényelmes Légzés Védelme Rúzs,

Látogatói besorolás:
HUF 1753.65

Elérhetőség
Készleten

【Korszerűsített Design】- Az új maszk konzol fokozza a rajta tapasztalat.Nem csak, hogy nem könnyű meglépni, de az anyag frissítették, hogy legyen puhább, illik az arcát.Ugyanakkor az optimális szerkezet kialakítása miatt az új maszk konzol erősebb támogatást, nem deformálódik a maszk nyomás. 【Több Hely a Légzés】- Az új maszk konzol tartja maszkot a száját, hogy hozzon létre több teret, valamint védi a tökéletes smink. 【Anyag】- által nem mérgező szilikon, ami nagyon puha, sima, kényelmes, veszélytelen, nem irritálja a bőrt, egyben mosható, valamint újrafelhasználható. 【Széles alkalmazhatósági】- használható a legtöbb, a maszkok a piacon. 【Méret Mennyiség】- Körülbelül 17.2*8.5*3.5 cm / 6.8*3.3*1.4 hüvelyk.Csomagolás Tartalmazza : 1 csomag 10 Db maszk konzol.Értékesítés utáni Szolgáltatás : nyújtunk Pénzt Vissza Szolgáltatás, élvezheti zavartalanul ingyenes-csere garancia, minőség, garancia.Az elégedettség a legnagyobb cél.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.