• Újszülött
3 - rétegű Tároló Polc Micnaron Állandó Kijelző Rack Alatt Mosogató Szervezők Állítható Műanyag Polc, nagy teherbírású Tároló Polcok Egység Fürdőszoba, Nappali, Erkély, Konyha, Iroda (Fehér)

3 - rétegű Tároló Polc Micnaron Állandó Kijelző Rack Alatt Mosogató Szervezők Állítható Műanyag Polc, nagy teherbírású Tároló

Látogatói besorolás:
HUF 10084.50

Elérhetőség
Készleten

【Tárolás & helytakarékosság】—A Micnaron 3-rétegű tároló polc, lehet tárolni sok minden tetszik, ami megmentheti tér, valamint, hogy a szobában egyre inkább tiszta. 【2 Polcok Állítható】—Nem csak a polcon egy 3 Szintű tároló polc, de az is lehet igazítani, mint egy 2 -Tier alatt mosogató szervező szerint a szükség. 【Könnyen Összeszerelhető】—A robusztus snap design, a napirendi pont könnyű, hogy össze vagy szét, azt is, hogy erős, tartós. 【Alkalmas Különböző Forgatókönyvek】—A többfunkciós tároló, az álló polc üzlet fürdőszoba, nappali, konyha, erkély, valamint hivatal. 【Kompakt Design】—A méret 27.6*14.4*9.1" a polc olyan kompakt, hogy a hely, ahova nem kell sok hely. — A Micnaron 3-rétegű tároló polc, lehet tárolni sok minden tetszik, ami megmentheti tér, valamint, hogy a szobában egyre inkább tiszta. — A többfunkciós tároló, az álló polc üzlet fürdőszoba, nappali, konyha, erkély, valamint hivatal. — Nem csak a polcon egy 3 Szintű tároló polc, de az is lehet igazítani, mint egy 2 -Tier alatt mosogató szervező szerint a szükség.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.