• Újszülött
(2 Csomag)1000Pcs Limque 1.5 Köszönöm Matrica,4 Egyedi Minták,Köszönöm, Hogy a Címkéket Matrica Roll Ragasztó Holografikus Matricák Üzleti Csomagolás (Ezüst-Pink)

(2 Csomag)1000Pcs Limque 1.5 Köszönöm Matrica,4 Egyedi Minták,Köszönöm, Hogy a Címkéket Matrica Roll Ragasztó Holografikus

Látogatói besorolás:
HUF 1213.65

Elérhetőség
Készleten

[Mennyiség]Az 1,5" Átmérőjű. 500*2 címke egy tekercsen. [Jó Üzlet]Köszönöm matricák nagy lesz, hozzátéve, hogy a külső, a csomagok szállítása esetén az ügyfelek számára.Hogy ellenőrizze, nem tudom, hogy mennyire értékelik a támogatást. [Könnyen használható] Köszönöm roll matrica, öntapadó, a címkék egy nagyon jó ragasztó kell tökéletesen, amire szüksége van. [Anyag] Ezek a ragasztó szivárvány üzleti roll matricák készült holografikus papír, tartós, nem mérgező.Mi egy nagy simítás, valamint az ügyfelek/barátok imádni fogják !. [Több Célra Használható ]Ezek a címkét, matricát alkalmas vállalkozások, online kiskereskedők, sütni, butikok, valamint a kis üzletek vagy lehet, hogy használja őket, hogy hozzá, mint egy pecsétet a hátsó köszönetek után egy esküvő, vagy nagy esemény.Műszaki adatok : Alapanyag : ragasztó holografikus ezüst papír Méret : kb. 1,5 hüvelyk/ 3.8 cm átmérő Szín : holografikus ezüst Csomag tartalma : 500 x 2 Köszönöm Roll Matricák.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Új

Regisztráljon most, és kapja meg ma az öt legjobban garantált ajánlatot a legjobb áron.